Emma investerer i crowdfunding for å spre investeringene

Investor Emma Reinholds ser på crowdfunding av lån som et smart tilskudd til investeringsporteføljen hennes og for å spre investeringene sine. ⚖️

Spre investeringene

Emma Reinholds har vært investor på Monner siden november 2018. Hun startet med å investere i crowdfunding av lån fordi hun ønsker å spre investeringene sine. Det første lånet Emma investerte i var eiendomsprosjektet til Alfa Boligeiendom AS, hvor hun er en av storinvestorene. Her blir vi bedre kjent med den kvinnelige investoren hvor hun deler sine erfaringer om det å spre investeringene.

Av Nora Staff, Content & Community Manager i Monner | Publisert 26.02.2019

Emma ønsker å spre investeringene sine ⚖️

Jeg startet med å investere i crowdfunding av lån fordi jeg ønsker å spre investeringene mine. Jeg har allerede investert i aksjer og fond, og ser på crowdfunding av lån som et smart tilskudd til min investeringsportefølje. Det var først via Facebook at jeg hørte om Monner, hvor jeg kom over en annonse om lånet til hybelhuset på Rena. Jeg tok en titt på selskapet og syntes det så ganske sikkert ut i forhold til at pengene ville bli tilbakebetalt. I tillegg er avkastningen mye høyere enn om jeg bare hadde plassert pengene på en sparekonto.

Hva vurderer når du skal investere i et lån til en bedrift? 👷‍♀️

Teamet bak bedriften er veldig viktig for meg. Spesielt når det gjelder lånene som ikke går til eiendomsprosjekter. Da er vekst mye mindre sannsynlig og det er derfor viktig at det er de riktige menneskene bak bedriften for at selskapet skal lykkes. Ellers er en solid vekst og utviklingsplan viktige faktorer for meg når jeg vurderer om jeg skal investere i et lån.

Hva er dine tanker rundt risiko og avkastning? 📈

Jeg vurderer alltid risikoen og forretningsplanen til selskapet før jeg investerer. Det er viktig for meg å spre risikoen og ikke ha alle eggene i samme kurv.

Hvordan opplever du crowdfunding av lån kontra andre investeringsformer? 💸

Det er alltid en risiko ved å investere, uansett hvilken form for investering det er snakk om. Samtidig tenker jeg at menneskene bak bedriftene som presenterer seg har jobbet hardt for å både få selskapet til å vokse men også for å eksponere seg via crowdfunding. Dette gjør at jeg får stor troverdighet til bedriften.

«Det er alltid en risiko ved å investere, uansett hvilken form for investering det er snakk om.»

-Investor Emma Reinholds

Har du noen erfaringer du ønsker å dele med andre som vurderer å investere via Monner? 🌱

Jeg synes det er enkelt å investere gjennom Monner, siden plattformen er lett anvendelig. Det er god kommunikasjon på nettsiden og via mail, og jeg føler at jeg kjenner meg bekvem med selskapene jeg låner penger til.

Andre investorer på Monner 👥

Vi i Monner synes det er utrolig spennende å høre mer om hvorfor våre investorer investerer i crowdfunding av lån og hvilke faktorer som er viktige når de skal investere i et lån. For investor Marianne Wahlstrøm så er et engasjert team helt avgjørende når hun skal investere i crowdfunding av bedriftslån. Investor Aleks Gisvold synes at crowdfunding oppleves som en tryggere investering fremfor andre alternativer som har god forventet avkastning.

På Monner har Emma Reinholds investert i to lån, veksten til restaurantkjeden Lett i Sverige og i eiendomsprosjektet på Rena. Gjør som Emma og ta del i veksten til norske vekstbedrifter! Du kan lese mer om de nyeste crowdfunding kampanjene hos Monner her.

Fakta om Monner

Monner er en digital plattform som setter penger i arbeid.

Vi kobler folk som har tilgjengelig kapital, direkte med bedrifter som trenger penger for å vokse.

Monner tilbyr finansiering av både egenkapital og fremmedkapital. På denne måten tilrettelegger vi at investorer kan støtte gründerbedrifter i hele sin vekstreise fra oppstart til og med scale up.

Les mer om Monner.